Burgu i Sigurisë së Lartë ofron dhoma intime për të burgosurit e martuar, pushimi deri në tri orë

Prishtinë | 28 Gus 2020 | 12:59 | Nga Ekonomia Online

Në kohë të zakonshme, vizitat për të burgosurit dhe të paraburgosurit që gjenden në Burgun e Sigurisë së Lartë, janë të caktuara të mbahen 2 herë në muaj, vizitë kjo që zgjatë 1 orë.

Ndërkohë në këtë institucion është edhe dhoma për çifte kur të burgosurit mund të qëndrojnë me bashkëshortet e tyre për 3 orë, shkruan indeksonline.

Të dënuarit duhet të kenë dënim të plotfuqishëm, gjithmonë duke qenë të kurorëzuar apo të jenë të pajisur me dokument të noterizuar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme