Çoçaj takohet me përfaqësues nga Checch and Company Consulting Inc

Prishtinë | 14 Shk 2020 | 14:35 | Nga Ekonomia Online

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovë (KGjK), Skender Çoçaj, priti sot në takim Allen dhe Kelly Gavagan, Zv.Presidentin dhe Drejtorin e Programeve në Kosovë nga Checch and Company Consulting Inc, e cila është kontraktuesi parësor i USAID-it dhe ka rol udhëheqës në mbështetjen e iniciativave të USAID-it për të forcuar sundimin e ligjit.

Gjatë takimit, u bisedua për aktivitetet aktuale, punën dhe kontributin e Kompanisë Inc, të cilat fokusohen në luftën ndaj korrupsionit në sistemin gjyqësor. Përfaqësuesit nga Kompania Inc diskutuan edhe rreth përgatitjeve për aplikim në Kërkesën për Propozime (RFP) të USAID.

Të ngjashme