Curri la 50 mijë euro dorëzani për t’u liruar nga paraburgimi

Prishtinë | 11 Tet 2019 | 16:42 | Nga Ekonomia Online

Nga ana tjetër, përmes një njoftimi për media, Gjykata Themelore në Prishtinë thotë se ka pranuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë të datës 11.10.2019 për ndryshimin e masës se paraburgimit me ndërprerjen e paraburgimit dhe zëvendësimin me masën e dorëzanisë për të pandehurin I.O.

“Lidhur me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, gjyqtarja e procedurës paraprake sot me datë 11.10.2019 ka aprovuar propozimin e Prokurorisë Themelore në Prishtinë që të pandehurit I.O t’i zëvendësohet masa e paraburgimit me masën e dorëzanisë në vlerë prej 50 mijë euro”, thuhet në njoftimin e Gjykatës.

Sipas njoftimit, Gjykata ka konstatuar se janë plotësuar kushtet ligjore për zëvendësimin e masës së paraburgimit si masë më e rëndë, me masën e dorëzanisë si masë më e butë për sigurimin e prezencës së të pandehurit në procedurë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme