I caktohet masa e paraburgimit për vepra penale që ndërlidhen me narkotikë

Prishtinë | 28 Gus 2019 | 16:23 | Nga Ekonomia Online

Gjykata Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda, e ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit L.M, për shkak të dyshimit të bazuar se :

Nga data e pacaktuar deri me datë 28.08.2019, në mënyrë të paautorizuar, me qëllim të shitjes ka poseduar substancë narkotike të llojit “marihuan” dhe atë në një aneks të shtëpisë së tij në Pejë ku gjatë bastisjes nga i njëjti sekuestrohet dhe konfiskohet substanca narkotike e dyshuar, në peshë prej 3 kilogram e 245.1 gram, 1.1 gram fara të dyshuara si narkotik i llojit Kanabis Sativa dhe një peshore digjitale.

Me këto veprime i pandehurit dyshohet se ka kryer veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge.

Të pandehurit R.A i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 muaji.

Kundër këtij vendimi pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit.

Të ngjashme