I ozurpon pronën, merr ftesë nga policia që të paraqitet në stacion

Prishtinë | 17 Kor 2019 | 14:31 | Nga Ekonomia Online

Policia raporton se një person i komunitetit serb i ka njoftuar ata se iu është ozurpuar prona e tij nga një i dyshuar.

Ankuesi si dëshmi ka paraqitur një certifikatë nga Agjencia Kadastrale e Kosovës.

Sipas raportit 24 orësh i dyshuari është kërkuar nga Policia por nuk është takuar dhe të njëjtit i është lënë ftesë që të paraqitet në stacion.

Të ngjashme