I shpallur në kërkim, nëse e shihni këtë person lajmëroni policinë

Prishtinë | 07 Tet 2022 | 16:53 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

ENIS (Rrahim) Vejhapi, i lindur me 10.05.1996  në Mitrovicё.

I pandehuri është i kërkuar për veprën penale:

“Prodhimi dhe vёnja nё qarkullim tё artikujve tё dëmshëm ushqimor”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

  • 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
  • 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
  • E-mail adresa: [email protected]

Të ngjashme