Kamerat në trup – Projektin e policisë e mbështet Ambasada Amerikane

Prishtinë | 19 Sht 2022 | 16:00 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën amerikane në Prishtinë, në veçanti INL, Byroja për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit, po bëhet gjithnjë e më profesionale.

Së fundi INL po ndihmon Policinë e Kosovës në rritjen e performancës së zyrtarëve, rritjen e transparencës dhe përmirësimin e marrëdhënieve me komunitetin pasi i shërben qytetarëve në gjithë Kosovën duke mbështetur themelimin e sistemit të kamerave të veshura në trup.

Ndërkohë, përfaqësues të DEA-së amerikane të cilët ndodhen në Kosovë për ofrimin e një trajnimi për luftimin e narkotikëve, u takuan me krerët e Policisë së Kosovës.

Përfaqësuesit e DEA-së u shprehen mirënjohës për ofrimin e kësaj mundësie që përmes trajnimit t’i ofrojnë njohuritë e tyre te zyrtarët vendorë që merren me luftimin e narkotikëve dhe u deklaruan se do të vazhdojnë mbështetjen dhe përkrahjen për Policinë e Kosovës në luftimin e kësaj dukurie edhe në të ardhmen qoftë përmes trajnimeve dhe bashkëpunimeve të ndryshme.

Të ngjashme