KGJK ka emëruar shtatë gjyqtarë në Dhomën e shkallës së parë të Gjykatës Komerciale

Prishtinë | 23 Qer 2022 | 17:17 | Nga Ekonomia Online

Po mbahet takimi i 289-të me radhë i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), nën udhëheqjen e Kryesuesit, Albert Zogaj, me ç’rast Këshilli ka emëruar shtatë (7) gjyqtarë në Gjykatën Komerciale:

Verona Dibra,
Fisnik Nuli,
Hasan Kryeziu,
Arnis Dumani,
Alajdin Tershnjaku,
Gent Bekeri dhe
Vlora Pacolli Rexhepi.

Mandati i gjyqtarëve fillon nga data 1 korrik 2022.

Këshilli po vazhdon punën me shqyrtimin e pikave tjera të rendit të ditës.

Të ngjashme