Mbi 1 mijë tiketa trafiku të shqiptuara në 24 orëshin e fundit

Prishtinë | 12 Jan 2018 | 10:46 | Nga
Që nga hyrja në fuqi e Ligjit të Ri të Komunikacionit më 1 janar, si dhe duke pasur parasysh shpeshtimin e aksidenteve të komunikacionit, Policia e Kosovës ka filluar me masat e rrepta të saj.
Nga raporti policor bëhet e ditur se vetëm në 24 orëshin e fundit në Kosovë janë shqiptuar 1061 tiketa trafiku në të gjithë Kosovën.

Numri i aksidenteve gjatë kësaj periudhe kohore është 46 të tilla, ndërkaq që një ka përfunduar me fatalitet.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme