Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs, u bën thirrje të rinjve dhe të rejave kosovare

Prishtinë | 24 Maj 2022 | 13:10 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2022/2023

Konkursi i rekrutimit për kadetë do të jetë i hapur prej 09.06.2022 deri më 23.06.2022, njofton ministria.

“Ministria e Mbrojtjes fton të rinjtë e të rejat e vendit pa dallim, të aplikojnë duke ju garantuar proces të drejtë dhe transparent gjatë gjithë procesit të testimit dhe përzgjedhjes”, thuhet në njoftimin e tyre.

Të ngjashme