OSBE organizon puntori për komunitetet jo shumicë se si të aplikohet për polici

Prishtinë | 24 Tet 2021 | 12:49 | Nga Ekonomia Online

Misioni i OSBE-së në Kosovë do të organizojë punëtori përgatitore për anëtarët e komuniteteve jo shumicë se si të aplikohet për një polic. Kjo do të bëhet në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Ministrinë e Administratës dhe Pushtetit Lokal, njofton Klankosova.tv.

”Punëtoria konkretisht synon komunitetet kosovare romë, kosovarë ashkali dhe kosovarë egjiptianë në Kosovë, dhe do të mbahet në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike nga data 27 tetor 2021.. Do të elaborojë procedurën e aplikimit, testimin dhe hapat e tjerë të nevojshëm për aplikimi si polic.” Thuhej në një postim në Facebook të ODBE-së.

Tutje bëhej e ditur se kushdo që është i interesuar që të marrë pjesë duhet të dorzojë CV-në dhe letrën motivuese më 24 tetor në [email protected]

Të ngjashme