Para të falsifikuara edhe në Prizren

Prishtinë | 21 Pri 2021 | 09:38 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës ka njoftuar edhe për dy raste të raportuara në Polici për falsifikim të parasë në Prizren.

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh, në total ka raportuar për pesë raste të falsifikimit, tri në Prishtinë dhe këto dy në Prizren.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren 26.03-08.04.2021 – NN. Ankuesja femër kosovare punëtore në bankë ka raportuar se gjatë numërimit të parave kishte vërejtur : 7×1 € monedha, 26×2 € monedha dhe 1×0.5€ monedha që dyshohet të jenë të falsifikuar. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren 26.03-08.04.2021 – NN. Ankuesja femër kosovare punëtore në bankë ka raportuar se gjatë numërimit të parave kishte vërejtur 1×1 € monedhë dhe 41×2 € që dyshohet të jenë të falsifikuar. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme