Për prerje të pyjeve, 104 të arrestuar

Prishtinë | 01 Nën 2016 | 18:21 | Nga

Mbi 200 raste të shkatërrimit të pyjeve janë evidentuar vetëm këtë vit në Kosovë. Prerjet e paligjshme të pyjeve janë rritur gjatë sezonit së vjeshtës me fillimin e ftohjes së kohës.

“Policia e Kosovës gjatë këtij viti ka inicuar 250 raste për shkatërrim dhe vjedhje të pyjeve. Nga këto 250 raste të iniciuara janë arrestuar mbi 100 persona”, thuhet në njoftimin e policisë.

Sipas policisë, vendet ku ka pasur më shumë prerje kanë qenë Peja, Gjilani dhe Prishtina.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme