Përfaqësues të tre religjioneve takohen me komandantin e KFOR-it

Prishtinë | 27 Kor 2018 | 15:13 | Nga

Përfaqësues të tre komuniteteve religjioze në Kosovë janë bërë bashkë në një takim me Komandantin e KFOR-it, Gjeneralin Salvatore Cuoci.

Peshkopi Dodë GJERGJI, Peshkopi i Kishës Ortodokse Serbe, Teodosije dhe Muftiu Naim Tërnava u takuan sot me Salvatore Cuoci.

Gjate këtij takimi është diskutuar për situatën e përgjithshme në Kosove dhe mënyrat se si këta mund të kontribuojnë për siguri, përmes respektit të ndërsjellë ndërmjet komuniteteve të ndryshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme