Përfaqësuesit e Ambasadës Britanike në Kosovë vizitojnë Prokurorinë Themelore në Gjakovë

Prishtinë | 16 Jan 2019 | 14:41 | Nga Ekonomia Online

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Gjakovës, Ali Selimaj, ka pritur në takim përfaqësuesit e Ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë,Nick Hawkins dhe Sean Mcnale, nga projekti për fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë në Kosovë.

Në këtë takim u diskutuan çështjet lidhur me funksionimin dhe sfidat në të cilat ballafaqohet Prokuroria Themelore në Gjakovë.

Kryeprokurori Ali Selimaj i ka njoftuar lidhur me të arriturat dhe sfidat e kësaj  Prokurorie.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme