Policia e Inspektorati vazhdojnë inspektimet në rajonin e Mitrovicës së Jugut

Prishtinë | 20 Nën 2020 | 16:08 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria Rajonale Policore e Mitrovicës së Jugut (Mitrovicë, Skenderaj dhe Vushtrri), po vazhdon zbatimin e planit operativ dhe realizimin e vendimeve të institucioneve shtetërore në parandalim të përhapjes së pandemisë.

Policia e Kosovës, së bashku me inspektorë janë në terren 24/7 duke e respektuar dhe marrë veprime komfor Ligjit anti-Covid 19, ku kanë apeluar qytetarët që t’i zbatojnë masat që janë në fuqi.

“Me këtë rast apelojmë tek të gjithë qytetarët që t’i zbatojnë masat që janë në fuqi, në mënyrë që të kemi sa me pak të prekur, përndryshe policia dhe inspektorati do të jenë të vendosur të zbatojnë ligjin, përfshirë edhe gjobat si masë e fundit”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme