Policia e Kosovës me aktivitet vetëdijesues në ditën e BE-së Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore

Prishtinë | 18 Tet 2021 | 17:33 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës në kuadër të shënimit të 18 tetorit, Ditën e BE-së Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore, sot ka zhvilluar një aktivitet në bashkëpunim me OJQ-në “Community Building Mitrovica (CBM)” ku pjesëmarrës kanë qenë përfaqësues të komuniteteve të ndryshme në Kosovë.

Tryeza është mbajtur në qytetin e Mitrovicës dhe për qëllim ka pasur bashkëpunimin në parandalimin e trafikimit me njerëz, ku nderë të tjera janë shpërndarë edhe materiale sensibilizuese.

Të ngjashme