Policia e Kosovës pubikon listën e kandidatëve të kualifikuar për zyrtar policor

Prishtinë | 05 Nën 2019 | 14:06 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës ka shpallur sot listën me emrat e kandidatëve të kualifikuar për zyrtar policor.

Më poshtë njoftimi i plotë:

LISTA E KANDIDATËVE TË KUALIFIKUAR PËR ZYRTAR POLICOR

> LISTA KVALIFIKOVANIH KANDIDATA ZA POLICISKE SLUŽBENIKE

> KANDIDATËT NË LISTË DUHET TË PARAQITEN NË DREJTORINË RAJONALE TË POLICISË NË PRISHTINË, STACIONI POLICORE QENDRA, RR “LUAN HARADINAJ” PA NR, PRISHTINË PËR NËNSHKRIMIN E KONTRATËS ME DATËN: 07 /11/2019 dhe 08/11/2019, SIPAS ORARIT NË LISTËN E POSHTSHENUAR

> KANDIDATI SA LISTE TREBA DA SE POJAVE U REGIONALNOJ DIREKCIJI POLICIJE U PRIŠTINI, POLICIJSKA STANICA CENTAR, UL “LUAN HARADINAJ” BB, PRIŠTINA, ZA POTPISIVANJE UGOVORA DANA: 07 /11/2019 i 08/11/2019, PREMA RASPOREDU U DOLE NAVEDENOJ LISTI

Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme