Policia në Pejë kap dy persona me ndihmën e qytetarëve

Prishtinë | 02 Qer 2021 | 08:26 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona pas ndihmës që dhanë qytetarët në kapjen e tyre.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë me datë 11.10.2019, ka lëshuar kërkesë për bashkëpunim me qytetarë për arrestimin e personit të kërkuar MARK (BARDHEC) COLI, i cili kërkohej për veprat penale, “vjedhje e rëndë, mashtrim dhe kanosje”.

Policia e Kosovës-Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, me datë 02.04.2021, ka lëshuar kërkesë për bashkëpunim me qytetarë për arrestimin e personit të kërkuar AFERDITA (Zef) COLAJ , e cila kërkohej për veprën penale “mashtrim”, njofton Klan Kosova.

Dy të dyshuarit janë dërguar në vuajtje të dënimit.

“Rritja e besimit në Policinë e Kosovës, rritja e bashkëpunimit të qytetarëve me Policinë e tyre do të qojë në përforcimin e mëtejshëm të Policisë dhe në të njëjtën kohë edhe në rritjen e efikasitetit dhe suksesit në punët policore. Për suksese në parandalimin e krimeve, qytetarët nuk duhet hezituar, duhet të kthehen në Polici pa uniforma dhe vetëm me bashkëpunimin e tyre si në të gjitha vendet e qytetëruara, do të arrijmë të jetojmë në një vend më të sigurt”, thotë policia.

“Policinë e Kosovës në Rajonin e Pejës po e ndihmojnë qytetarët, falënderojmë të gjithë për besimin dhe rritjen e bashkëpunimit në realizimin e planeve për të mirën e vet qytetarëve dhe vendit”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme