Prindërit në Prishtinë e rrahin djalin 20-vjeçar, dyshojnë se ua vodhi 50 euro

Prishtinë | 27 Qer 2022 | 14:37 | Nga Ekonomia Online

Përveç grave që janë viktimat më të shpeshta të dhunës në familje, shpesh konfliktet lindin edhe mes prindërve me fëmijët dhe anëtarëve të tjerë të familjes. Një rast i tillë ka ndodhur edhe mbrëmë në rrugën “Abdurrahim Buza”, në Prishtinë.

Sherri ka nisur mes prindërve dhe djalit të tyre, të cilin e kanë akuzuar se ua ka marrë një shumë të të hollave prej 50 euro, pa dijeninë e tyre. Kjo i bëri ata që ta sulmojnë të birin 20-vjeçar, duke e goditur nëpër pjesët e trupit.

Pasi Policia mori informacionin, dy prindërit e dyshuar u arrestuan dhe të njëjtit u dërguan në stacion policor për intervistim.

Ndaj tyre, kanë nisur hetimet për veprën “Dhunë në familje”.

Të ngjashme