Prokuroria e Ferizajt fillon hetimet për listat e veteranëve, caktohen tre prokurorë

Ferizaj | 14 Sht 2018 | 13:14 | Nga

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari, ka mbajtur dje takim me prokurorët dhe hetuesit e Njësisë Rajonale të Hetimeve në Ferizaj, ku ka caktuar tre prokurorë të cilët do të mirren me trajtimin e listave të veteranëve të luftës, për të cilat po dyshohet për manipulime

Kryeprokurori Jashari, ka kërkuar nga prokurorët dhe hetuesit që të intensifikohen veprimet hetimore sa i përket kësaj çështje, me qëllim të verifikimit të 800 aplikacioneve të dyshuara për vepra penale “falsifikim i dokumentit” dhe “legalizim i përmbajtjes së pavërtetë”.

“Vlen të theksohet se Prokuroria Themelore në Ferizaj, është e përkushtuar që të trajtoj çdo rast me serizozitetin më të lartë moral dhe profesional”,  thuhet në njoftimin e kësaj prokurorie.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme