Prokuroria e Shteti për 24 orë ngrit 75 aktakuza ndaj 84 personave

Prishtinë | 22 Tet 2019 | 14:49 | Nga Ekonomia Online

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur shtatëdhjetepesë aktakuza kundër tetëdhjetekatër personave për vepra të ndryshme penale, transmeton Ekonomia Online.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë katërmbëdhjetë persona, si dhe janë bërë tri kërkesa për caktimin e paraburgimit për katër persona të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Gjithashtu, gjatë 24 orëve të fundit, Prokuroria Themelore e Pejës, ka bërë kërkesë për njëmbëdhjetë sekuestrime të cilat dyshohen se janë përdorur për kryerjen e veprave penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar shtatë persona të dyshuar. Po ashtu, kjo prokurori ka bërë një kërkesë për caktim të masës së paraburgimit për një person si dhe ka ngritur gjashtëmbëdhjetë (16) aktakuza kundër njëzet (20) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar ka ndaluar një person në kohëzgjatje prej 48 orësh si dhe ka paraqitur pranë Gjykatës kompetente një kërkesë për caktimin e paraburgimit për dy persona.

Ndërsa, nga kjo Prokurori janë ngritur dhjetë aktakuza kundër
katërmbëdhjetë personave për vepra të ndryshme penale të parapara në Kodin Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

Prokuroria Themelore e Pejës, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar katër persona për vepra të ndryshme penale. Gjithashtu, Prokuroria Themelore e Pejës, gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur gjithsej gjashtëmbëdhjetë aktakuza ndaj gjashtëmbëdhjetë personave si dhe gjatë ditës se hënë, kjo prokurori ka bërë kërkesë për njëmbëdhjetë sekuestrime të cilat dyshohen se janë përdorur për kryerjen e veprave penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë aktakuza, kundër pesë personave. Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar një person në kohëzgjatje prej 48 orësh.

Brenda 24 orëve Prokuroria Themelore në Mitrovicë, ka ngritur gjashtëmbëdhjetë aktakuza kundër gjashtëmbëdhjetë (16) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një person të dyshuar, ka bërë një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit dhe ka ngritur dymbëdhjetë aktakuza kundër trembëdhjetë personave për vepra të ndryshme penale.

Të ngjashme