Prokuroria në Gjakovë ka ngritur dhjetë aktakuza për dhunim dhe sulm seksual

Prishtinë | 27 Sht 2022 | 13:34 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë periudhës kohore janar- gusht 2022, ka ngritur dhjetë aktakuza, kundër dhjetë personave, për veprat penale, “sulmi seksual”, “dhunimi”, si dhe “mundësimi apo detyrimi në prostitucion”.

Po ashtu, për këtë periudhë kohore prokuroria ka bërë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj gjashtë personave të dyshuar si kryerës te këtyre veprave penale, të cilat janë aprovuar nga gjykata kompetente.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, është e angazhuar që të kryejë me seriozitet të lartë të gjitha rastet, e me prioritet dhe urgjencë, rastet nga kapitulli i veprave penale kundër integritetit seksual

Të ngjashme