Prokuroria për 24 orë ngriti 50 aktakuza kundër 58 personave

Prishtinë | 17 Kor 2019 | 14:46 | Nga Ekonomia Online

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur pesëdhjetë (50) aktakuza kundër pesëdhjetetetë (58) personave për vepra të ndryshme penale, si dhe me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar nëntëmbëdhjetë (19) persona të ndryshëm për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, prokurori i shtetit ka bërë gjashtë (6) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit kundër gjashtë (6) personave për vepra të ndryshme penale.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme