Prokuroria Themelore në Ferizaj bënë kërkesë për ekstradim

Prishtinë | 13 Dhj 2018 | 13:38 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Ferizaj, me datën 28 maj 2018, ka paraqitur kërkesë për ekstradim autoriteteve të Malit të Zi, ndaj të dyshuarve G.H dhe B.Z, për veprën penale “Vrasje e rëndë në tentativë” nga neni 179 paragrafi 1 nën par.1.1 lidhur me nenin 28 dhe nenin 31 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton se me datën 12 dhjetor 2018 , të dyshuarit janë ekstraduar nga Mali i Zi, ku prokurori i çështjes ka paraqit kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të dyshuarve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme