Prokuroria Themelore në Ferizaj ka ngritur 12 aktakuza për dhunën në familje

Prishtinë | 04 Tet 2018 | 17:31 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë muajit shtator 2018, ka pranuar njëmbëdhjetë lëndë të cilësuara si dhunë në familje , me gjithsej trembëdhjetë (13) persona, ku gjashtë nga to janë femra dhe pesë meshkuj.

Gjithashtu, gjatë muajit shtator, Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka ngritur dymbëdhjetë (12) aktakuza
për rastet e dhunës në familje, gjegjësisht për veprat penale “Lëndim i lehtë trupor”, “Sulm”, “Kanosje”,
Ngacmim” dhe “Lëndim i rëndë trupor” të KPK-së.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme