Prokuroria thotë se janë duke i marrë të gjitha veprimet që kanë të bëjnë me procesin zgjedhor

Prishtinë | 23 Shk 2021 | 14:57 | Nga Ekonomia Online

Koordinatorja Nacionale për Zgjedhje, Laura Pula, njofton opinionin se Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës dhe prokuroritë themelore, janë duke i ndërmarrë të gjitha veprimet hetimore për të gjitha rastet që kanë të bëjnë me procesin zgjedhor.

Në komunikatë thuhet se për shkak të rëndësisë së hetimeve, konfidencialitetit të procedurës, informatat që kemi në dispozicion aktualisht nuk mund ti ndajmë me publikun ngase mund të dëmtohen hetimet.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme