Ramadani: Ja si të rritet niveli i sigurisë publike

Prishtinë | 17 Sht 2017 | 13:23 | Nga

Njohësi për çështje të sigurisë në Kosovë, Burim Ramadani ka treguar se siguria publike në vend nuk po funksionon aq sa duhet. Për këtë ai ka jep një version që duhet të ndërmarrin institucionet përgjegjëse.

Ramadani përmes një postimi në Facebook ka përmendur disa nga veprimet që duhet pasur Kosova për të treguar sukses në siguri publike.

Ja postimi i plotë i Ramadanit:

Kamerat në qytet, polici i lagjes, rritja e bashkëpunimit të komunitetit me Policinë, largimi i armëve ilegale nga duart e qytetarëve, luftimi i narkotikëve sidomos nga gjeneratat e reja, ndriqimi publik, sikurse edhe një Strategji gjithëpërfshirëse për Sigurinë Publike janë veprime që duhet ndëmarrë në partneritet midis nivelit qendror dhe lokal të pushtetit. Kjo do të shërbente rritjes së nivelit të sigurisë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme