Realizmi i urdhëresave të gjykatës gjatë javës

Prishtinë | 04 Kor 2022 | 15:10 | Nga Ekonomia Online

Policia Rajonale e Ferizajt ka vazhduar me aktivitetet e saja, sipas planit
për të realizuar urdhëresat e Gjykatave Themelore.

Në kuadër të këtij aktiviteti, gjatë javës që shkoi, nga data 27/qershor/2022 – 03/korrik/2022 janë realizuar 58 urdhëresa të gjykatave kompetente për vepra të ndryshme penale dhe kundërvajtëse.

Në njoftim thuhet se Policia Rajonale e Ferizajt do të vazhdojë me realizimin e urdhëresave ndaj personave që ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së gjykatës.

“Ftojmë qytetarët të bashkëpunojnë me policinë, nëse kanë informacione për personat që janë të kërkuar nga organet e rendit, të njoftojnë menjëherë policinë, stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdestarë : 192,0290/326-250 & 0290/322-406”.

Të ngjashme