Stërvitje e përbashkët e FSK-së me ushtrinë shqiptare dhe britanike

Prishtinë | 25 Sht 2016 | 13:59 | Nga

Forcat e Armatosura të Shqipërisë, Forcat e Sigurisë së Kosovës (FSK) dhe Armata Britanike po zhvillojnë stërvitje të përbashkët në Bizë të Shqipërisë.

Ministrja shqiptare e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, ka postuar disa foto nga këto stërvitje.

“Forcat e Armatosura të Shqipërisë, Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës – FSK dhe British Army, në stërvitjen e përbashkët #Joint Effort 16 në Bizë, #Shqipëri”, ka shkruar ajo në faqen e saj në Facebook.

Të ngjashme