Takohet Bordi për Sundim të Ligjit

Prishtinë | 12 Dhj 2017 | 14:36 | Nga

Bordi i Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit është takuar për ta vlerësuar progresin në fushën e sundimit të ligjit në Kosovë.

Në këtë takim morën pjesë Ministri e Drejtësisë, Abelard tahiri, bashkë me Shefen e Misionit EULEX në Kosovë Alexandra Papadopoulou, Shefen e Zyrës së BE-së/PSBE, Nataliya Apostolova,  Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi dhe Kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës Blerim Isufaj.

Në fillim të takimit mediat janë lejuar vetëm të marrin pamje, raporton Ekonomia Online.

Lexo më shumë:

Të ngjashme