Tre trafikantëve të armëve 2 deri në 5 vjet e gjashtë muaj burgim, njërit dënim me të holla

Prishtinë | 20 Kor 2018 | 16:00 | Nga

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me burgim tre trafikantë të armëve ndërsa njërin e ka dënuar me të holla.

I akuzuari M.D është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej 5 (pesë) vite e 6 (gjashtë) muaj dhe dënim me gjobë në shumë prej 7.000 euro, për veprën penale në bashkëkryerje me A.V “Importi, eksporti, furnizimi, transportimi, këmbimi ose shitja e paautorizuar e armëve”.

I akuzuari A.K është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim unik me burgim në kohëzgjatje prej 5 (pesë) vite e 2 (dy) muaj dhe dënim me gjobë në shumë prej 5.000 euro, për veprën penale në bashkëkryerje importi, eksporti, furnizimi, transportimi, këmbimi ose shitja e paautorizuar e armëve nga neni 372 paragrafi 2 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës dhe veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll apo posedim të paautorizuar të armës”.

I akuzuari D.P është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej 2 (dy) vite dhe dënim me gjobë në shumë prej 3.000 euro për veprën penale në bashkëkryerje “importi, eksporti, furnizimi, transportimi, këmbimi ose shitja e paautorizuar e armëve”.

I akuzuari D.M është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me gjobë në shumë prej 4.000 (katërmijë)euro për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll apo posedim të paautorizuar të armës”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme