Vrasja e Aulon Zekës, sot jepet fjala përfundimtare

Prishtinë | 12 Pri 2018 | 08:46 | Nga

Sot është fjala përfundimtare në gjykimin për vrasjen e Aulon Zekës.

Lajmim për Kallxo.com  e konfirmoi Skender Musa avokat i palës së dëmtuar.

“Sot është fjala përfundimtare e palëve, prokuroria e kanë përfunduar seancën e kaluar, ndërsa sot rendi është tek unë dhe tre avokatët e të miturve që po gjykohen në lidhje me këtë vrasje”, tha Musa.

Ndryshe, Aulon Zeka u vra më 16 shtator 2017 në Prishtinë. Dy persona të mitur po gjykohen për këtë vrasje, ndërsa një tjetër për moslajmërim të kësaj vepreje penale.

Seancat e këtij gjykimi janë të mbyllura, ndërsa gati sa herë ato janë zhvilluar, te Pallati i Drejtësisë ka pasur protesta për ndriçimin e vrasjes së Zekës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme