Thaçi: Përgëzoj të gjitha subjektet politike për fushatën e qetë, suksese kandidatëve

Prishtinë | 19 Maj 2019 | 10:17 | Nga Ekonomia Online

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, ka përgëzuar subjektet politike dhe qytetarët për fushatën e qrtë në katër komunat veriore të Kosovës dhe ka uruar një proces të rregullt zgjedhor.

“Subjektet politike dhe qytetarët i përgëzoj për fushatën e qetë në katër komunat veriore të Kosovës dhe uroj proces të rregullt zgjedhor. Kosova ka ndërtuar traditë të zgjedhjeve të suksesshme. Zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës po mbahen sipas ligjeve të Republikës së Kosovës dhe janë në shërbim të integrimit sa më të mirë të të gjitha komuniteteve në institucionet e Kosovës. Kandidatëve për kryetarë u uroj suksese dhe i ftoj që të vazhdojnë të punojnë për përmirësimin e jetës së qytetarëve në komunat e tyre”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook.

Të ngjashme