Urimi i jashtëzakonshëm i Ambasadës Amerikane për Pavarësi (Video)

Prishtinë | 17 Shk 2017 | 11:34 | Nga

Pavarësinë e Kosovës e ka uruar edhe Ambasada amerikane në Prishtinë.

Në këtë mesazh urimi flasin ambasadori Greg Delawie dhe personeli tjetër në Ambasadën amerikane. Ata po ashtu sprovohen në dituritë rreth Kosovës.

Shikojeni mesazhin fantastik nga Ambasada amerikane për nëntë vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme