Vazhdona kolona në Merdar dhe Dheu i bardhë

Prishtinë | 14 Gus 2017 | 08:15 | Nga

Tashmë shumë mërgimtarë kanë filluar të kthehen në shtetet e huaja pas përfundimit të pushimeve në Kosovë.
Por sigurisht ka edhe nga ta të cilët ende po vijnë.

E në orët e para të mëngjesit gjendja e kolonave në pikat kufitare të vendit është e ndryshme.
Vetëm në dalje të pikës kufitare në Merdare kolonat arrijnë kohën e pritjes në më shumë se një orë.

Më të pakta janë pritjet në hyrje të kësaj pike kufitare, ku pritja mund të jenë nga 10 deri në 15 minuta

E ngjashme është pritja edhe në pikën kufitare në Dhe të Bardhë, ku në dalje pritjet janë nga 30 minuta e hyrja në këtë pikë kufitare është e natyrshme me nga 3 deri në pesë minuta pritje

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme