Vdes bashkëpunëtori profesional i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Feriz Berisha

Prishtinë | 02 Jan 2021 | 13:03 | Nga Ekonomia Online

Pas një sëmundje të shkurtë ka ndërruar jetë Bashkëpunëtori Profesional i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Feriz Berisha.

Lajmin për vdekjen e tij gjykata e ka pranuar nga të afërmit e të ndjerit.

“Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Gjykatës Themelore në Prishtinë z. Arben Hoti, në emër të gjykatës ju shpreh ngushëllime familjes, kolegëve dhe të gjithë miqëve të të ndjerit Berisha.Gjykata përherë do ta kujtoj z. Berisha për punën, urtësinë dhe virtytet e të tij”, thuhet në njoftimin e tyre. 

Të ngjashme