Vendbanimet që mbesin pa rrymë në tri ditët e ardhshme

Prishtinë | 15 Shk 2017 | 17:23 | Nga

KEDS njofton se gjatë tri ditëve të ardhshme, më 16, 17 dhe 18 dhjetor, rrymë nuk do të ketë në këto vende.

1.
Më 16.02.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drenasi 1 (Kodi:16021001) prej orës 11:00 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: te Soliterat, Posta, te Shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kulla com dhe Shtëpiza 2 (Rukolli).
2.
Më 18.02.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Nr.23 (Kodi:11000006) prej orës 10:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. 4 Llullat, afër Ilirise, rr. Gustav Majer dhe Hotel Ilira.
3.
Më 18.02.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Nr.22 (Kodi:11000005) prej orës 11:00 deri në orën 15:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr. Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr. Shaip Kamberi, rr. Robert Gajdiku.

1.
Më 18.02.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Carraleva (Kodi:41046004) prej orës 04:00 -09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Caraleva, Reçaku, Belinci, Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci dhe Petreshtica.
Arsyeja e shkyçjes: do te vendosen kokat kabllovike që janë dëmtuar dhe do të bëhet ndërrimi i vajit të ndërprerësve.
1.
Më 18.02.2017 dhe 19.02.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi:40041004) prej orës 08:00-11:00 dhe nga ora 14:00-17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC dhe ndërtesa e TMK-së.

Më 17.02.2017 në NS 35/10 kV Xerxa do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Xerxa (Kodi:82081003) prej orës 11:00 -14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: fshati Xerxe, Seperac. Ganija, Pom. Benz. Jupa, Motel Ador, Hotel Europa 1-2.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme