Vendimi për lejimin e dasmave do të merret brenda orësh

Prishtinë | 25 Qer 2020 | 11:00 | Nga Ekonomia Online

Në faqen zyrtare të biznesmenëve, thuhet se urdhëresa për lejimin e mbajtjes së dasmave është çështje e orëve.

Kjo pas takimit që kanë pas sot me ministrin e MTI-së, Vesel Krasniqi.

Njoftimi i plotë:

Lajm i madh!

Sot më 25.06.2020 mbajtem takimin me ministrin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë z. Vesel Krasniqi për të qartësuar një herë e mirë amullin dhe konfuzionin e krijuar në lidhje me lejimin e mbajtjes së dasmave. Takimi ishte shumë i frytshem dhe ashtu si u propozua në mbledhjen e Qeverisë së 23.06.2020 që dasmat të fillojnë të mbahen. Takimi ishte mjaft i qart dhe shumë i frytshem është qështje e orëve për urdhresen nga MTI-ja

ë biznesenëve, thuhet se urdhëresa për lejimin e mbajtjes së dasmave është çështje e orëve.Kjo pas takimit që kanë pas sot me ministrin e MTI-së, Vesel Krasniqi.
Ky është njoftimi i plotë:

Lajm i madh!Sot më 25.06.2020 mbajtem takimin me ministrin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë z. Vesel Krasniqi për të qartësuar një herë e mirë amullin dhe konfuzionin e krijuar në lidhje me lejimin e mbajtjes së dasmave. Takimi ishte shumë i frytshem dhe ashtu si u propozua në mbledhjen e Qeverisë së 23.06.2020 që dasmat të fillojnë të mbahen. Takimi ishte mjaft i qart dhe shumë i frytshem është qështje e orëve për urdhresen nga MTI-ja.

Lajm i madhë !Sot më datë 25.06.2020 mbajtem takimin me Ministrin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë z….

Gepostet von Hotelieret e Kosoves – Pro In am Donnerstag, 25. Juni 2020
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme