Zhvillimet rreth dosjeve të Speciales: Tomë Gashi angazhohet si avokat i OVL UÇK-së

Prishtinë | 17 Sht 2020 | 12:17 | Nga Ekonomia Online

Pas zhvillimeve të fundit me Specialen dhe dosjet që arritën në selinë e tyre, OVL e UÇK-së kanë angazhuar avokat që do t’i përfaqësojë dhe mbrojë ata.

Për mbrojtje juridike, OVL e UÇK-së ka angazhuar avokatin Tomë Gashi

Se është angazhuar për mbrojtjen e OVL-UÇK-së e ka konfirmuar vet Gashi me anë të një postimi në Facebook.

Ndryshe, për herë të dytë, një person ka lënë në selinë e OVL-së dosje të dyshimta, të cilat pretendohet se janë të Speciales.

Të njëjtat, sot për t’i marrë kanë shkuar zyrtarë të Dhomave të Specializuara të Prokurorisë. 

Të ngjashme