Zvicra ndihmon Kosovën me 500 mijë franga në luftën kundër Coronavirusit

Prishtinë | 03 Pri 2020 | 15:39 | Nga Ekonomia Online

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim ka alokuar 500 mijë franga për të ndihmuar Kosovën në luftën kundër Coronavirusit.

Sipas njoftimit për media nga ambasada e Zvicrës thuhet se ata qëndrojnë afër Kosovës në luftën Coronavirusit.

“Në koordinim me donatorët e tjerë dhe UNDP në Kosovë, kjo mbështetje do të sigurojë ventilatorë për shpëtimin e jetës, që pritet të arrijnë në Kosovë deri në mes të prillit. Zvicra përgëzon Qeverinë e Kosovës për masat e marra deri më tani dhe profesionistët e shëndetit dhe përgjigjet e tjera të para për përkushtimin e tyre në luftimin e COVID-19, duke mbrojtur kështu jetën dhe shëndetin e qytetarëve të Kosovës”, thuhet në njoftim.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme