Albin Kurti e demaskoi vetëveten dhe kauzën e tij populiste “Jo negociata – Vetëvendosje!”

Prishtinë | 30 Pri 2021 | 14:55 | Nga Faton Abdullahu

Kur-ti shkon në Bruksel

  1. Dje në në Bruksel Kurti më mirë se çdokush tjetër e ka demasku vetëveten dhe kauzën e tij populiste “Jo negociata – Vetëvendosje”
  2. Rifillimi i dialogut në Bruksel nuk është maturim politik i Kryeministrit është pamaturi politike me shumë amatorizëm.
  3. Kurti shkon në Bruksel për dialog pa miratimin e askujt e kur do të kthehet do të kërkoj mirëkuptimin e çdo kujt. Kjo është qasje jo parimore dhe parimisht shumë djallëzore.
  4. Ne po presim vaksina nga Qeveria për të na shpëtuar jetën, Kurti po na ofron negociata për të na vështërsuar atë.
  5. Dje në Bruksel z. Kurti kërkoi që të pranohet nga Serbia realiteti në Kosovë, realitet ky që ai kur ishte në opozitë e ka rrezikuar dhe mohur me gurë e dru.
  6. Ne kërkojmë që Kurti të ngutet për sigurimin e vakcinave e jo të na siguroj se nuk do të takohet me Vuciqin në maj por në Qershor.

Të ngjashme