Çfarë disfate politike e diplomatike e praktikantëve

Prishtinë | 23 Nën 2022 | 23:23 | Nga Adil Behramaj

Çfarë disfate politike e diplomatike e një grupi praktikantësh, që nuk kanë lidhje me qeverisje e negociata.

Sikur të pranohej me kohë kjo marrëveshje dhe të dinin të negocionin, Kosova do ta merrte liberalizimin e vizave menjëherë dhe do të mund ta bënte Serbinë të pranonte që qarkullimi i veturave me tabela RKS të lejohej edhe nëpër Serbi.

Që një muaj nxiti tensione, na prishi me gjysmën e botës dhe në fund e pranoi atë që e kundërshtonte.

Albin Kurti kurrë s’ka pasur vizion. Tash i ka mbetur vetëm ta implementojë vizionin e Hashim Thaçit.

Të ngjashme