Gjykata Speciale është duke e sfiduar shtetin e Kosovës

Prishtinë | 01 Dhj 2021 | 22:15 | Nga Uk Lushi

Gjykata Speciale është duke e sfiduar shtetin e Kosovës.

Mosbesimi i saj kundrejt aftësisë së shtetit të Kosovës është edhe mosbesim kundrejt organeve aktuale të shtetit, Kuvendit të Kosovës, Presidencës, Qeverisë Kurti dhe natyrisht Policisë së Kosovës.

Gjykata Speciale është duke u shndërruar në organ kolonial që nuk respekton shtetin dhe sundon mbi vullnetin e shtetasve.

Institucionet, Kuvendi, partitë dhe mekanizmat tjera të shtetit duhet t’i komunikojnë Gjykatës Speciale se ajo duhet të bashkëpunojë me Policinë dhe organet e Kosovës dhe shteti nuk do të lejojë asnjë mekanizëm të qëndrojë mbi Kosovën.

Të ngjashme