Koha për zgjedhje të lira

Prishtinë | 27 Shk 2022 | 16:23 | Nga Sali Rexhaj

Pasi qe Rusia si aleati kryesor i Serbise gjendet ne lufte me krejte boten demokratike, eshte moment shume i rendesishem per Kosoven per ta avansuar rrumbullaksimin e shtetesise e anetaresimin ne organizata nderkombetare duke perfshire BE e sidomos NATO.

Por eshte mekat shume i madhe sepse Kosova per monentin e ka ne pushtet nje regjim i cili eshte ketu fale kauzave te shpifura serbe e ruse dhe mbeshtetjes se tyre.

Kosova ka nevoje sa me pare per zgjedhje te lira e demokratike dhe per ardhje ne pushtet te njerzve qe perkrahin aleatet tane dhe vlerat demokratike perendimore.

Edhe ashtu sipas rezultatit te zgjedhjeve te fundit, dhe deshtimeve ne te gjitha anet, ky pushtet doli humbes dhe nuk ka legjitimitet qe te mbetet ne pushtet edhe me tutje.

Të ngjashme