“Komb” kosovar, nuk ka pasur, nuk ka, dhe kurrë s’do ketë!

Prishtinë | 01 Nën 2016 | 11:30 | Nga Fadil Maloku

1.Shqiptarët e Kosovës (meqë, shpëtuan nga shumë skema morbide historike të; ndarjes, asimilimit, segregacionit, etj.), asnjëherë nuk kanë pasë asnjë interes; historik, kombëtar, as social, as politik, as ekonomik, as ushtarak, as civilizues…, e as kulturor që të konvertohen në “komb” kosovar!,

2.Ngase, thjesht; ekziston asnjë fije argumenti etnopsikologjik, as dëshmi antropologjike, e as gjurmë etnike, etj. që do të mund ta lidhte psh. SERBIN më shumë me KOSOVARIN se sa KOSOVARIN me SHQIPTARIN!

3. Andaj, i kotë dhe shumë absurd është debati rreth braktisjes së shqiptarizmit, për hirë të kosovarizmës!!! Thjesht, injorone!Sepse, asnjë argument historik, as sociologjik NUK ekziston!PIKË.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme