Kosova e Prishtina po shndërrohen në një vend të zymtë e pa gjallëri

Prishtinë | 23 Jan 2022 | 17:35 | Nga Leonard Kerquki

Ti i merre 3 vaksina, amo prape Qeveria te mshele – njejte si bravolabat;

Ti e paguan rrymen, amo Qeveria jau paguan rrymen Veriut, kurse ty te ve ne kategorine e reduktimeve;

Ti punon tane jeten, paguan taksa, ama Qeveria krejt taksat i çon ne skema sociale.

Prishtina ka pas jete te nates e lokale fantastike gjithmone, por pandemia dhe masat e nje pas njeshme te gabuara po e shkaterrojne komplet sektorin e gastronomise.

Ngadale, por sigurt, Kosova e Prishtina po shnderrohen ne nje vend te zymte e pa gjalleri, nga ku edhe bizneset do te largohen per ne vendet tjeta te rajonit; ne Shqiperi bie fjala.

Keto s’jane politika te majta as te djathta. Keto jane thjeshte budallaki te pushtetit aktual.

Të ngjashme