Manipulimi i radhës nga Qeveria Kurti për efekt zgjedhjesh lokale

Prishtinë | 11 Sht 2021 | 09:43 | Nga Hajzer Salihu

Kishte premtuar krijimin e kornizës ligjore për skemën sociale – shtesa për fëmijët!

Cfarë bëri?

Me qëllim përfitimi të ndonjë vote me shumë ne zgjedhjet lokale, me nguti (keq) shfrytëzoi Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, dhe ne vend të hartimit të kornizës ligjore qe rregullon këtë skemë ne mënyrë të përhershme, e rregulloj këtë me një vendim të përkohëshëm, me efekt 3 dhe 6 muajsh, duke manipuluar me gjendjen e rëndë ekonomike për të cilën nuk po din të jap zgjidhje.

Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike, ka kuptim vetëm atëherë kur atë fillon ta zbatosh vërtetë për atë qëllim, ndihmë apo subvencionim të bizneseve si faktor të zhvillimit ekonomik ne vend. Asnjë ndihmë substanciale nga Marsi 2020 e deri me sot nuk është dhënë për bizneset nga Qeveria!

Mashtrimi ka emër-Qeveria Kurti!

Të ngjashme