“Ne ndertojmë duke rrënuar”

Prishtinë | 15 Qer 2022 | 17:07 | Nga Anton Berisha

“Më e keqe se mosdija është iluzioni i dijes” – thoshte gjeniu i shkencës Hawking.

Kosova, sikur me opium, i krijoi iluzionin vetes se Albin Kurti me shokët/shoqet e tij perfaqesojne dijen, kulturen, etiken-moralin e modernitetin e shoqerisë.

Në fakt, ata perfaqesojne vetem nje bashkesi mashtruesish primitivë pa asnje kontribut ne krijimin e vlerave humane, shkencore e kulturore.

Motoja e tyre eshte dekadenca ideologjike: “ne ndertojmë duke rrënuar”.

Dhe, historia ka treguar se kjo kategori ne shkaterrimin e gjerë nxjerrin perfitime të ngushta.

Të ngjashme