Nuk e kanë me Rrahman Jasharajn, e kanë me Albinin

Prishtinë | 04 Tet 2022 | 18:03 | Nga Nebih Maxhuni

Sot gjate dites secili prej nesh i pame qendrimet e disa deputeteve te partise ne pushtet per mosezkekutimin e pagave per grevistet.

U dashte nje vendim i Qeverise se Kosoves kunder grevisteve per pagat qe disa deputete te Levizjes te shfaqin pakenaqesite me modelin e qeverisjes dhe direkt kundershtimet e tyre me shefin e partise, njeherit kryeministrin Albin Kurti.

E priten “Rrahmanin” per me dal ne pah pakenaqesite brenda grupit parlamentar te VV dhe vet partise ne pushtet.

Pak a shume jane po keta deputete qe qofte publikisht qofte zyrave te partise te shprehin mllefin e tyre me partine – per te cilen besoj do te qendrojne jo- shume gjate.

Ndalja e pagave eshte vec nje arsye “koti” qe keta deputete te dalin haptazi kunder partise.

S’e kane me Rrahman Jasharajn – Po me Albinin.

Kodi Civil, bartja e shamive ne shkolla, Trusti e investimet zero …. jane disa prej arsyeve reale qe Levizja e Albinit po thyhet.

Pakenqesite brenda ketij grupi jane shume me te medha sesa keto.

Ka edhe te tjere qe jane te paknaqur e qe ne parim pajtohen me qendrimet e kolegeve te tyre kunder partise – sigurisht qe ne nje te ardhme te shpejte do te flasin.

VV-se tashme vec zyrtarisht po i mungon thyerja e dyte.

Te tjerat po shihen!

Llogarite dhe koncentrimi i Albin Kurtit ne dy tre persona qofte ne parti, qofte ne pushtet e ka sjell kete situate.

S’e kane me Rrahman Jasharajn – E kane me Albinin!

Të ngjashme